Symbióza
Usínáš mi na rameni, raněná
sílou větru všedních dní.
Teď v bezpečí jsi schoulená,
jedině já k tobě smím.
Přinesu stín do žáru,
slunce co ti úsměv pálí.
Únavu rozpustím v poháru,
polibků jež to zlé nám vzdálí.
Pak přikryju tě pohlazením,
to už v krajině snů se touláš.
Obraz tvůj mi skýtá potěšení,
tím mé strachy ty zase bouráš.
Přečteno 121x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Fialový metal, kozorožka, Marten, Sonador, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)