Ta naše noc poslední
byla jako průvan
ze rtů mi čteš
ve slabikách
...zůs taň...
krajka v klíně
prosvítá
chtěla jsem to v kině
ten pohled z nás už nikdo nevnímá
jen ho lehce mine/š
Marně vzpomínám, kdy jsem byl naposledy v kině a kdy v klíně. Teď trochu kecám, s tím kinem, vlastně klínem to není pravda... :)
Jinak - dílko zaujalo velmi.
12.09.2023 16:18:04 | Koala