Nepředstírej, že je Ti líto,
jak moje city zraňuješ,
ale pak si uvědomíš,
jakou jsi mi bolest způsobil
Kvůli Tobě dýchat přestávám,
ke svému přežití Tě potřebuji
a teď mě poslouchej
Neumím si život bez Tvé lásky představit,
i kdyby trvala věčnost
Přeci jen naše láska neumírá,
jako růže bez trnů rozkvétá
Nech mě se ve Tvé lásce topit,
pokaždé se snažím z ní vynořit,
Ty jsi můj zachránce
Potřebuji další životní linku,
která nás posune dál
Ty jsi moje láska,
můj nejlepší přítel,
navěky věků Ti slibuji,
že Tě budu milovat
Od tohoto okamžiku,
s Tebou chci sdílet svůj život,
do Tvých rukou ho vkládám
Od tohoto okamžiku,
je má láska nesmrtelná,
protože ji nemůže nikdo zničit