Lásce
City píšou romanci.
Mám pocit,
že vstoupím nad řasy.
Líbám vzpomínky.
Tvé něžné Ty.
Netahal jsem Tě za vlasy?
Tvé prsty psaly něhu krásy.
Dva a slova
v jeden dech se staví.
Duší i tělem obdařeni.
Přečteno 148x
Tipy 12
Poslední tipující: 8Zdenek, zde.neck, Jan Kacíř, Caliéry, Ondra, Psavec, Misha
Komentáře (4)
Komentujících (3)