Anotace: *psaná dříve, aktuální i dnes
...
*
Na signál
~~~~~~~
Spadlé sítě
jsou
otevřené rány
vdechující čekanky
šance
na smilování
stovky tepů
lávky bez konce
od břehu ke břehům
když blíž
se vystavilo ticho
zoufání
výdech
plný zmatků
nejistot
.. zklamání??
Ve vzdáleném oparu
..neviditelného...
toužím chytit tvojí dlaň
sen
který signál prostřel
přes srdeční sval
spadlé sítě
si vybírají daň.
.
.
Tak už
.
se zapoj
tak už
vstaň
..
Ať tepy
kmitočet roztočí
a já
chytím zas TEBE
tvojí dlaň
přes signál
kouknu
se TI
do očí.
.
.
připoj se ..
.. na signál.
*
*
nerme si příklad z čekanek - čekanky trpělivě čekají a přitom se rozkvetle usmívají*** ST*
26.06.2023 09:49:29 | Frr
Usmívám se* však občas to kvetení nejde mi. Asi ano, čekanky umí!
Děkuji TI Frráčku .
27.06.2023 11:56:30 | jenommarie
Přesně :-)
Čekám na signál, ale ten nepřichází, a tak čekám dál :-)
26.06.2023 09:32:37 | kozorožka
Už přišel..jen sú volaká zmetená..
né nametená..pozor!Aby nevznikla..slovní záměna ":)).
Děkuji za tvůj signál..potěšilo mě a hezký den.
27.06.2023 11:57:45 | jenommarie