Přála jsem si
Chtěla jsem,
aby jsi poznal mé přátelé
a bylo Ti s nimi vesele.
Přála jsem si,
aby jsme leželi vedle sebe.
Ach, nebe.
Tolik věcí vesmíru
v blahobytu snění.
Jsi v srdci
a není na Tebe knoflík zapomnění.
Tak hltám list knížky,
co psala jsem pro Tebe.
Láska se protíná po těle.
Jsi tajná árie
a hraješ na noty hvězd.
Obejmi a pomiluj mě ještě dnes.
Mezi řádky zvoním Ti na počest.
Přečteno 190x
Tipy 17
Poslední tipující: Paulín, Stanislav32, Misha, šerý, Frr, jort1, zde.neck, Psavec, Ondra
Komentáře (10)
Komentujících (5)