Nejistota hloubí tam,
kde ložiska nejen citu jsou,
i vzpomínka na Tvé blyštivé medailonky!
Teď slzy stékají
přes stráň do údolí.
Koutky nepatrně hnou…
Noc už pohostila ticho.
Chtěl jsem Ti ho říct,
dokud hvězdy ještě žhnou,
ale další ráno zvedá hřbet
se Sluncem na ramenou.
Očekávání puká v beztvarý řez.
Řádky střídají se s tmou,
kterou ale nelze číst…
Ranní déšť zpívá o mládí…
Těžkne čas.
Těžkne mnou.
No fajn ti to píše*
"... ale dnešní ráno zvedá hřbet / se Sluncem na ramenou." Už jen tohle, je sakra dobrý*
27.06.2023 00:02:49 | šerý