Zubní pasta
Dívala jsi se na hodinky
a toužebně si vzala telefon,
abych vzal zubní pastu.
V hlavě se Ti točil plán.
Máme pokoj jenom pro sebe.
Ach nebe.
I hvězdy pro nás svítí.
Ba hřej chtěné mládí.
Přijel jsem a pevně Tě objal,
ale Ty jsi možná čekala víc.
Tvé oči přesto hřály
a nic nevyčítaly.
Jen byli jsme spolu a nedělali nic.
Duše plála a našla svůj jih.
Trpělivost dává semenům růst.
Každý jsme jiný.
Já triko, ty mikinu.
Ach, lásko.
Spouštíme citů lavinu.
Přečteno 164x
Tipy 27
Poslední tipující: Paulín, Fialový metal, Frr, jort1, Dejvis, Protos1182, Vivien, annanymsová, Stanislav32, šerý, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)