*
Chvíle
~~~~~
Kdybych byla
jenom "chvílí"
která hřeje.
S vyhlídkovým
lístkem
do "naděje".
Že bys úsměv
dal mi
pro tu "chvíli".
Pak bys
možná žádal
ještě "chvíli".
*
Kdybych byla
jenom "chvílí"
která hojí.
S vyhlídkovým
lístkem
bez bolestí.
Že bys
pokoj našel
v tuhle "chvíli".
Pak bys
možná žádal
prodloužení.
*
Kdybychom
se stali
pouhou "chvílí"
dali sobě VŠE
co schází,
chybí.
Byli bychom
k sobě
v srdci milý.
Už by jsme
ty "chvíle"
nepustili.
*
Moooc dobrý!!!
Právě jsem prožil příjemnou chvíli. Těším se na prodloužení...
12.07.2023 15:52:25 | Koala
Chvíle jak listového těsta kremrole. Škudlí, chutí, ústa šklíbí, dle náplně.
27.06.2023 16:11:17 | šerý
Každá chvíle,
která srdce naplní.
Ověřenou
chybějící náplní.
Ať se daří býti dlouhá..
Nejlépe ty chvíle, pro dva.:))
Děkuji za prima komentář, kterými TY umíš vždy potěšit. Pěkný večer přeji.
27.06.2023 19:21:17 | jenommarie