Když po zahradě procházím se z rána,
tak na kotnících cítím vláhu Tvojí,
ta chvíle překrásná je mi dána,
kdy lásku svouTi ke snídani krojím..
Tak nádherně mi růže Tvoje voní,
když vzývám lásku z Tvého klína
a v řeči propletení, když se k Tobě skloním,
pak v rozkoši se celé Tvoje bytí spíná...
Když ovoce Tvé lačně z těla saji
a za každou chvíli s Tebou vzdávám díky,
když na struny Tvé s vášní hraji
a v ústech plody láskám jež zrodili Tvé Lenkovníky...
Když doteky Tvou kůží prostupuji
a duše moje dýchá v Tvojí duši
a ve svém srdci Tvoje srdce skryji
a pak už jedno v jednom bytí buší...
Vždy se mně líbily vaše básně, jen mi tu chybí druhá polovička. Kde je? :)
27.06.2023 20:39:45 | Jardas