Ranní psaní
Do jaké pak barvy jsi dnes procitla?
Jakou maš zář?
Copak asi vzácná má nejraději,
když jsi tmavou noc opustila,
co ráda snídáš?
Jsi snad červená, modrá, bílá,
ať jsi jakoukoliv, jsi stejně moc milá.
Má duše, se na tvou, tak s láskou dívá.
Má pusa, by tě nejraději z toho spánku jemně probudila.
Ranní sílu do tvého dne ti posílám,
s tebou v těch nejtajnějších místech uchován přebývám.
Vím je brzy ještě spíš. Tajně tě na čelo líbám já už musím jít.
Budu se na Tebe zase moc těšit, dyt víš.
Krasne ráno.kouzelna dámo.
Ve věčnosti co je v nás zůstane uchováno.
Přečteno 149x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Misha, Psavec, Sonador, Marry31, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)