Synovi k svátku
Budu jen krátce psát.
Vím, že máš rád.
Jsme si vzdáleni,
přesto máme mobily.
Já Ti přání psala
a odpověď potěšila,
že stále místo mám.
Jsem pořád máma
a Ty nejsi sám.
Jsi na Slovensku
a pak se někdy uvidíme.
Těším se z naděje.
Bůh pomáhá i anděl
s ním děkuje.
Péťo,
krásný svátek
a šťastné kroky Tvoje.
Tvá máma Tě pořád miluje,
ať Tvá duše tam či jinde je.
Přečteno 116x
Tipy 18
Poslední tipující: Paulín, Stanislav32, Psavec, zde.neck, Fialový metal, Dejvis, Marťas9, Vivien, Kan, Ondra, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)