Anotace: *Lásce (jedna uschovaná) ..a taky Robo Grigorov..ten k tomu zkrátka patří
*
Motlidba lásky
~~~~~~~~~
Kohout sezobává
z parapetu zbytky noci.
Ráno mi klepe do oken.
Na oltář lásky
tělo své položím.
Začíná další nový den.
Cítím tvé prsty
a něžné dlaně.
Ve vlasech
zachytávám chtíč.
Po tělech proudí
nám bouře vášně.
Ze rtů si zlíbáme
všechen hřích.
Kolik jen přeješ si
obrazů lásky.
Můžu být něžnou
i hříšnicí.
Život je na stejné
chutě krátký.
Kousnout tě do kůže
s láskou chci.
Kolik jen chutí
přeješ si lásko.
Tolik jich můžeme
spolu mít.
Dáme je spolu
na oltář lásky.
Chutnat je s tebou
přeji si.
V kapičce snění
cestuje štěstí.
Máme jej oba
na srdci.
Lehnem si spolu
na oltář lásky
a modlitbu číst
si v dotecích.
.
Nejde jen o slova díků
oba jsme propadli hříchu.
Chycení do plástev lásky.
Volní a spoutaní v srdci.
.
Neboj se o svá křídla
čerpej z mé lásky útěchu.
Žijeme pro svá srdce.
My známe, lásky modlitbu.
*
Robo Grigorov- Motlitba lásky:
https://youtu.be/Lz4GGemfaYM
.
*
*
plástve lásky plné touhy... tohle Ti sluší Marie:)* ...i písničku jsem si ráda připomněla...
30.06.2023 18:18:38 | Sonador
Ach to raní kuropění... v realitu sny se mění.*
30.06.2023 00:35:03 | šerý
No to už tak bývá..ale i tak
nádech snů nás krásně šimrá***
:));)
Děkuji TI moc.
30.06.2023 09:27:19 | jenommarie