Obraz
Tolikrát nespím
a hladím barvy.
Sílu i život z larvy.
Čekám až vylétnu jako motýl
a budu barevná.
Duše čaruje
a chce být i v noci půvabná.
Hajej sne v ukolébavce
a v růžovém zátiší.
Špičky pomalu cupitají.
Pohádky dají jas z šedi.
Malíř a malířka
v jeden sen splývají.
Noc procitá v taji.
Miluji city a něhu.
Pusu, o tu si říci mohu.
Dobrou noc,
než poslední hvězda bude v tahu.
Přečteno 170x
Tipy 26
Poslední tipující: Jan Kacíř, Frr, Stanislav32, Misha, Jeněcovevzduchukrásného, jort1, Kan, Ondra, Pablo Kral, Fialový metal, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)