Lásce
Co je nejsladší?
Tvá ústa.
Co nejkřehčí?
Tvá ruka.
Sevři mě pevně
a já zůstanu.
Nevadí,
že jsem právě v županu.
Pak pramínky vlasů odendáš
a napíšeš svůj snář.
Lásko z romancí
a princi , co umíš malovat.
Hřejí se dvě líce
v realitě bez iluze.
Je jim krásně
a plynou rytmem básně.
Jsou si souzeni,
osud píše něžně.
Zasune se opona
a za ní lásky vypukne vteřina.
V citu jsou dva.
Uvnitř i vně vášeň proniká.
Přečteno 168x
Tipy 16
Poslední tipující: Paulín, Jan Kacíř, jort1, Fialový metal, Psavec, jenommarie, Stanislav32, Frr, Ondra, zde.neck
Komentáře (8)
Komentujících (4)