Strom lásky
Život není blábol,
ale zázrak pamětí.
Je vize,
co je daná
a květem
šlape k uvědomění.
Slovní hříčka
i náhoda
hledá dva tvory.
A oba v jedno se spojí.
Miluji Tě
a víc říkat nepotřebuji.
Víš všechno
a buď v náruči mojí.
Na chvilku.
Věř, že to za to stojí.
Mrkni - jsem muška,
co z křidélek tvoří.
Vibrace, myšlenka i žena.
City se chvějí.
Bez Tebe není žití.
Líbej očima.
Jsem víla,
co žít začíná.
A padám, padám do klína.
Přečteno 207x
Tipy 28
Poslední tipující: Jan Kacíř, Vivien, Iva Husárková, Kan, Dávid, Marťas9, Alala, Misha, Sonador, Frr, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)