Kázání
Do tmy ohněm zase čárám,
obrazy co v srdci mám.
Do hlubiny duše fárám,
kde ti věrnost přísahám.
Po spojnici snů a hvězd,
párám světlem znamení.
Existuje spousta cest,
jen jedna je spojením.
Dva jsme konce provázku,
který srdce naše váže.
Splývám se snem v obrázku,
když o lásce nám něžně káže.
Přečteno 108x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)