Smažený květák
Mám hlad, tak spolu si dáme.
A já se dívám,
že vlastně spolu sníme.
Potřeba citu je vyšší
a oči se pojí
v krásné říši.
Pomněnka si dá smažený květák
a záhněda zas karbanátek.
Nemáme rým
a nešlapeme si na kabátek.
Jen smích.
Vteřina spolu
přes mísu přebroděných let.
Jen Ty a já.
Silná emoce
vrací zpátky květ.
Jsem najedená
a poledne za chvilku pryč.
Našel jsi právě
k srdci klíč.
Jako mžitky nanosekundy
znějí pomlky mezi slovy.
Napiji se
v slasti porozumění.
Roky vzdáleni,
přesto duší svoji.
V ráji, kde mluví stromy.
Přečteno 171x
Tipy 21
Poslední tipující: Stanislav32, Marťas9, Pablo Kral, Acqua Silente, šerý, Frr, Psavec, Ondra, Vivien, Fialový metal, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)