Láska bez tebe
Láska je jak poezie, je jako ranní rosa, když na ní ranní slunko svítí a ty po ní jdeš bosa.
Krásně chladí, krásně hřeje, je všechno co si člověk přeje, hledá celý život, pak najde jí u tebe. V tvém náručí chci usínat a o tobě si nechat zdát.
Chci tě mít stále vedle sebe a nikdy neopouštět, bez tebe je mi jak kdybych vešel do prázdné suché pouště.
Sucho, všude prázdno, pusto a já mezi tím tam stojím, hledám tě a nenacházím, stále krůpěje slz roním.
Komentáře (3)
Komentujících (3)