Léto a vzpomínky
Dívám se po okolí
a na nerozdané dárky.
City jsou v dáli
a opět den bílý.
Slunce pochoduje po obloze
a já píši skoro v próze.
Ale to nevadí.
I rytmus ujíždí.
Ba místo běhu,
sedím na židli.
Monitor mi dělá kamaráda
i za toho jsem ráda.
Natrhám maliny
a budu Ti je podávat.
Měl by jsi je rád.
Ochutnej do svých komnat.
Stýská se mi.
Pojď mě hřát.
Jsi láska,
i když se mi zdáš.
Duší nerozděleni
a blízko v myšlenkách.
Přečteno 103x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, Frr, Fialový metal, Misha, Stanislav32, jort1, zde.neck, Psavec, Ondra, annanymsová, ...
Komentáře (0)