Malina
Místo tisíce slov
vložila jsem Ti do úst malinu
i med dala od sousedů.
Smích přišel v jasu.
Lásko probudíme se ze všech nečasů.
Na chvilku v třpytu dotyků.
Jazyk už chutná zahrádku.
Radosti i máku.
Zpívejme šarmem lahodnosti
a nemějme duše bolesti.
Na chvilku buď perlou mezi stíny.
Ty drahý, milý, opět nalezený.
Báseň dodá síly.
Jinotaj dělá divy.
Přečteno 117x
Tipy 20
Poslední tipující: Koala, Jan Kacíř, jort1, Fialový metal, Frr, Stanislav32, zde.neck, Ondra, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)