Tanec života
Múza má příměs rašeliny
a močál dá vzkříšení.
Iluze nehledá viny
ba zjeví se bez příčiny.
Karta je náhodná
a vesmírem zní.
Ty a pak my.
Pronikneme v taji.
Šepotem řádků
poznáme rozcestí.
I jasu předměstí.
Slabikuji.
Nekonečné my.
Více není zapotřebí.
Spojené ruce navždy letí.
Slzy, láska i dojetí.
Přečteno 185x
Tipy 22
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Jan Kacíř, Stanislav32, Marťas9, Iva Husárková, Misha, CORONATION, Marten, jort1, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)