Nemůžu přestat myslet na to,
cos pro mne udělal
Ať je den nebo noc zdá se,
že na Tebe pořád myslím
Kdykoliv Tě potřebuji mít nablízku,
vždycky cítím, že stojíš po mém boku
Tvá láska hluboko do mého srdce se zaryla,
jak ostrá dýka se do něj zařízla
Ty mě až k slzám dojímáš,
svým pohlazením mě utěšuješ
Ve mně jako v otevřené knize čteš,
před Tebou však nic neskrývám
Pokaždé Ti o mých citech povím pravdu,
v tomhle Ti nikdy nelžu
Jsou i chvíle, kdy se hádáme,
pak se spolu usmíříme
Pro mě je každý den
jako splněný sen
Modlím se, abys se mnou na pořád zůstal
a nikdy mě už neopustil
... ne jak ostrá dýka,
to zni příliš krutě,
spíš jak vroucí slůvka,
co zajedou, ale něžně...:)
Moc pěkná*)
06.07.2023 20:32:11 | Žluťák
je to lepší bez té ostré dýky, měl jsi pravdu, to znělo příliš krutě, děkuji ti mockrát za radu:-) jsem ráda, že se libí
06.07.2023 21:18:39 | Misha
Ne, je krásná taková, jaká je! Jenom bych ti přál, abys to tak nemusela cítit.
06.07.2023 21:38:02 | Žluťák
v poslední době mi to moc nepřemýšlí, možná, že někdy píšu nesmysly, že to nemá hlavu ani patu:-)
06.07.2023 21:43:49 | Misha
Mě to smysl dává! Drž se toho, jak to citiš ty, a nenech se nikym ovlivňovat!
06.07.2023 22:12:45 | Žluťák