Zdálo se mi
Po probdělé noci
jsem chytla slastný spánek,
kde jsem Tě hledala.
V hlavě zvučely třídy
a já v areálu vysoké školy
všechno prolezla.
Našla jsem Tvou černou hlavu
s širokým úsměvem
i leskem hnědých očí.
A teď ráno.
Kde jsi?
Probuzená a vlhká.
Pohladíš mi záda?
Stojím tu a zase sama.
Do stěn říkám.
Mám Tě ráda.
Přečteno 157x
Tipy 18
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marťas9, Frr, zde.neck, Stanislav32, šerý, jort1, Psavec, Ondra, kozorožka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)