Kukačka
Bylo milé počasí
a my šli mezi stromy.
Vzpomínky uvnitř klábosí
i jitro dělá divy.
Já vím, že je den jiný,
ale kukačka zas kvílí
a srdce je u milování.
Spojené ruce,
splněná touha.
Řekni, že to nebylo naposled.
Brečím a cítím křeč.
Stýská se mi.
Láska je hlavolam,
na který neznám odpověď.
Kuká kukačka a příroda hladí.
Čas utekl mezi jahody.
Ticho a z dálky tikají jen hodiny.
Mlha místo rozkoše.
Naše cesta těká bez retuše.
Kde jsi lásko?
Kráčím ve stavu beztíže.
Opět sama ve své ulitě.
Přečteno 116x
Tipy 17
Poslední tipující: Koala, Jan Kacíř, jort1, Marťas9, Marten, kudlankaW, Psavec, Frr, Stanislav32, Ondra, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)