Když smutek padne na víčka
i srdce rozlomí
Z moře slz jen kapička
a život pitomý
Zpátky se vracejí jen tažní ptáci
lásko daleká
Jeden vyhrává a druhý ztrácí
nic už nečekám
To jenom se mnou teď tančí víly
nejsem nešťasten
Dnes za tebe mě políbily
sladký sen