Anotace: :-) :-) :-) Nechtělo se mi psát o průjmu. O něm píše často a hezky Lumír. Tak jsem vymyslel toto: :-) :-) :-)
S nesmělostí tobě dané
zanesenou v sonetu.
Přiznám se ti, že mě také
občas dělá neplechu. :)
Moc hezky jsi to napsal Stando.
09.07.2023 00:42:18 | jenommarie
Krásně napsáno.
Ano, svůj k svému, krásná duše píše krásně a ... :-)
A také se říká, že je lepší se v hovně nemazat. Budu se tím odteď řídit i na Literu :-)))
08.07.2023 19:39:19 | kozorožka
pěkně jsi to napsal, Stanislave... každý píše o tom, co nosí v duši... někdo krásu, jiný lásku, no a Lumír hovno... chudák zlobou promodralý...
krásný večer;)
08.07.2023 19:01:12 | stormeater