Zamilovaná
Anotace: Jen pár veršů které už pár týdnů schovávám. Snad potěší...
Budu básně ti psát,
do rozednění,
teprve pak půjdu spát,
nad lásku není.
Láskou a sny hlavu matu si,
a potom se soužím,
když sny rozpadnou se na kusy,
po lásce dál toužím.
Vetknout si květinu do vlasů,
a na vše zapomenout,
s růží a nebo s kopretinou,
bolesti se vyhnout.
Láska, svět pro mnohé nepoznaný,
svět šeptaných veršů,
v němž rozum upadá v zapomnění,
svět plný nesplněných slibů.
Tam s tebou vydat se chci,
a alespoň trochu klidu najít,
jak planety v nekonečném tanci,
celý ten svět projít.
Přečteno 208x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Misha, Ondra, Kan, Psavec, kozorožka, Frr
Komentáře (11)
Komentujících (5)