Tak ptám se do prázdna kde jsi ty?
Když vyhlásil jsem stávku na city.
Bez lásky a napořád,
tak přesně jak to mám rád.
Pro kousek vášně šel bych kdysi na střechy paneláku
utíkal pro ni podél míjejíchích se vlaků.
Teď už každý žijeme v jiném časovém pásmu,
tak raději k té naivní představě zhasnu.