Neuvěřitelná
Byla moc nádherná, měl jsem ji rád,
nechtěl jsem jíst, ani jít spát,
chtěl jsem být s ní a moc mi chyběla,
přinesla štěstí a obrovská břemena.
Byla tak krásně neuvěřitelná,
že až s ní zjistil, jsem, co že to znamená.
Byl jsem rád sní a když se mnou byla,
rád jsem jí objímal když právě snila…
Však když jsem byl v samotě, změnila cítění,
její svět pro můj se nikdy snad nezmění,
a nemohu věřit té co je k neuvěření,
neb ona mě zničí ale nepozmění.
Přečteno 156x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Psavec, Sonador, Fialový metal
Komentáře (1)
Komentujících (1)