Mezizubní kartáček
Stelu a vzpomínám,
jak hledal jsi mezizubní kartáček.
Ta věc byla jako poklad světa
i nejsladší omeleta.
Našel jsi ho
a byl jsi šťastný v koupelně.
Tak málo stačí
a Ty jsi napojený.
Chtěla bych jím být,
aby jsi mě hledal
i chtěl najít.
Přibalíš mě do batohu?
Dáš lehkost dnu.
Prosím.
Žadonit nepřestanu.
Lásko z příběhu.
Přečteno 124x
Tipy 19
Poslední tipující: jort1, Koala, Jan Kacíř, Stanislav32, Psavec, Tvbm, šerý, Fialový metal, Péter T., Marry31, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)