Možná nejsem tvůj typ.
Snadno se umím rozčilit.
Ty emoce ve mně proudí jako řeka.
A jsou dny,
kdy necítím vůbec nic.
Ne, opravdu nejsem tvůj typ.
Nejsem trpělivá,
čekat na to, až se do mě zamiluješ.
Někdy jsem moc.
Jindy málo.
A všechno mi trvá příliš dlouho.
V hlavě mám leporelo.
Já a ty na dovolené.
My dva, když radostně tancujeme.
Jsme šťastní a svět nám u nohou leží.
Ale uvést v realitu...
... to umím jen stěží.
!
Ztráta mé kuráže
zní jako zapínání zipu
od veškere bagáže,
pak trousení ležérních vtipů:
"Na chvíli si odskočím,
hlavně mi nezamkni
a beze mě neusni!"
...a pak zvuk letadla do Bangladéže...:)
12.07.2023 19:52:32 | Žluťák
Ztráta mé kuráže zní jako zatínaní nehtů do kůže.. Dlaní. Ne, nemám na ní. Drkotám zubama a šoupu nohama, obličej rudne... Praská až mrzne... :D :D :D
12.07.2023 21:34:41 | Loveless
Jsem rád, že jsem tě poznal,
asi zamířim radši na Ural:)
12.07.2023 21:40:34 | Žluťák
Tahle mi přijde, že zbytečně pláčeš na něčím hrobu. Nezamiluje.
12.07.2023 19:49:31 | Philogyny
A cožpak básně občas neslouží k vyplakání? A já nikdy nebyla optimista...Myslim, žes to úplně nepochopila... :)
12.07.2023 21:25:45 | Loveless