Lásce
Hladím, jak umím,
ať nebolí i není splín.
Ty objímáš a oči otvíráš.
Okamžik rána a ještě zíváš.
Mezi ňadry verš hledáš.
Můj úsměv vřelý máš.
S námi plane uvědomění,
že nejsme sami
i je nám příběh známý.
Rád i ráda hřeje nás.
Hrátky atmosféry
i polibky stratosféry.
V nás abeceda něhy.
Ty a city dávno vědí.
Milujme se.
Andělé nám přejí.
Buďme vlastní orchideí.
I kytky nám požehnají.
Lásce, co žije navěky
jako proud řeky
a rozdává i na břehy.
Vzpomínám si na poslední milování.
Tak už mě zmáčkni, medvídku
a řekneme si ranní pohádku.
Přečteno 128x
Tipy 16
Poslední tipující: Koala, Stanislav32, Psavec, Kubíno, Ondra, jort1, kozorožka, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)