Vzpomínáš na probdělé noci
Kdy chvěli jsme se s borovicí
Déšť nám pleskal něžně do tváří
A omýval z nás umdlévající stáří
Sladká slova do ucha šeptalas mi
Bylo kolem osmé a nám už po osmi
A déšť padal, dorážel, lomcoval, bil
Na pouhé kostry lásky nás smyl
Já nejdřív četla Zamilovaný pavouk :-)
Inspirace pro báseň, vlastně trochu horor :-)))
13.07.2023 23:28:02 | kozorožka