Myslím.. že ty bys se mnou šel
Tou tmavou uličkou, když se bojím
A kdybys šel, šla bych taky
Šla bych, ale teď tu jen tak stojím.
A myslím, že kdybych tě tam viděla,
nedokázala bych nejít...
Proto je snad lepší, že tu nejsi
a mně už teď zbývá jen snění.
A kdyby ten sen nebyl tak vzdálený
možná bych teď chodila jen tmou
v naději že tě v ní jednou najdu
a své slunce nechala za sebou.
Proto ani nevíš, čeho bych se vzdala
Abych ještě viděla tvůj smích
kdyby jsi to věděl, skončila bych sama
- to by asi nakonec byl můj největší hřích...