Lásce
Anotace: Malování tahů 2022
Já přeci nejsem báseň.
Smál jsi se mile.
Pak přišla naše chvíle.
Začala jsem žít pro Tvé oči jako tůně,
co nevyhodí a pořád tvoří - Miluji Tě.
Vzorně čekal jsi na polibek
a já s Tebou jedla lásky zákusek.
Bděl jsi nad mým životem
a hladil citem i polibkem.
S respektem tvořil jsi rým.
Čtu jej a jsem plná
krásných chvil.
Zpívám Ti píseň
a s Tebou víčka otvírám.
Jsi náruč i lucerna.
Láska s Tebou byla
i bude nádherná.
Přečteno 128x
Tipy 13
Poslední tipující: jort1, Stanislav32, Fialový metal, Psavec, Kubíno, Ondra, kozorožka, Jan Kacíř, Marry31
Komentáře (8)
Komentujících (4)