Té lásky
Srdce
Srdcečno
Srdečnice
cítí explozi
a stepuje
kdo tam rýmuje
že buší v mé zastávce
ale néé tramvajové
ozvi se náhodo pastózně
půjdu ti asi naproti
a zblajznem smetanovou zmrzku
z jedné chuti cella
a načnem si své budoucí políbení
tak kdo začne
juž už
rozplýváme touhy splývavé
na kapky rudých jahod
které se nerozpustí
ale vytrousí krev
hybných třpytů
z oslnění.
Momento
polehni
a prodchni vlasy mezi mou kšiticí
a rozcuchej jej
do desetihlásek květin
po soukolí temeních trav
zrzečko mlhavě ledá
přivoň si
mám tam stopy zbřehlých kůží
pod tebou virtuózně vetkané
degustuji karamelkami malíku
a rozdmýchávám úžehy
pro statisíce proměn vánků
stáváme se jím
ve stínech galaxií
a strun harf skrání
nechoďme
plujme
fluidem
v nichž slavičíme
v aortě kreací
té lásky barokně tetřivé.
Přečteno 176x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, šerý, Psavec, Fialový metal, mkinka, kozorožka
Komentáře (7)
Komentujících (5)