Napíšu Ti dopis
Pořád věřím na dopisy
jako kdysi.
Hraji si a hledám,
kdo uplete mi cop.
Sama ho nedovedu.
Tak se nezlob.
Pak pročešeš mi vlasy vzadu
a dáš úsměv k tomu.
Samota nebude v našem domu.
Tak už to máš
a pojď kočko spát.
Je půlnoc pryč
i já šplhám k Tobě
po tisíckrát.
Chci být blíž.
Nemáš ty zvonky od pohádky?
Přivři víčka.
Umyji se,
budu zpátky.
Moment, jdeme za zázraky.
Promiň, ve výstřihu
našel jsem pihu.
Jsem unavený,
ale přeci noc neprošvihnu.
Lásko mých snů.
Skládačko plná divů.
Ještě kousek Tebe promnu.
A zítra si i dopoledne zdřímnu.
Je přeci sobota
a já v lásce i dece květů.
Neuteč mi, lyro mýtů.
Přečteno 141x
Tipy 15
Poslední tipující: Kubíno, jort1, Misha, Psavec, Marťas9, Stanislav32, Ondra
Komentáře (6)
Komentujících (4)