Až tiché ano ze rtů Ti splyne,
píseň svatební nám bude znít,
věř, že láska má Ti napořád zůstane,
jen s Tebou chci životem jít
Dávám Ti srdce a věrnou lásku,
Ty vracíš mi vše, co dávám Ti já
Společně půjdeme životní stezkou,
Ty budeš můj a já budu Tvá
Jak ty mně, tak já Tobě,
věrni si buďme v každé době
Jeden druhého si važme,
stále žít s láskou se snažme
Ať náš den svatební,
kdy dvě srdce jako jedno zní,
počátkem je šťastné pouti
Ať nikdo nikam nezabloudí,
ať půjdeme dálnicí či pěšinou,
buďme si stále oporou
V dobrém i ve zlém,
v nemoci i ve zdraví,
v bohatství i chudobě,
jsme složili ten slib,
jenž nikdy neporušíme
Slibuji, že s Tebou se budu smát,
plakat i stárnout
Budu Tě navždy milovat,
ať budeme spolu, nebo bez sebe
Slibuji, že Tě ve Tvých snech podpořím,
respektuji to, v čem se lišíme
Zbožňuji Tě celým svým srdcem a vášní,
kterou lze sdělit pouze polibky,
pohledy a roky dobrodružství po Tvém boku
Láska je největší dar,
buďme navždy šťastný pár
https://m.youtube.com/watch?v=PeMzNJnH2Ps&feature=youtu.be