Slunce, šum studánky,
a Tvoje rty
Vášnivé líbání, tajemný rituál
cesta až do hlubin, konečně svítání
Netřeba slov, netřeba gest, to duše si povídá - kam může to vést
Můžeme za hradby, kam nikdo nemůže
Kde láska má zahradu a kvete tam jak růže
Tam růží je tisíce, však jediná pro Tebe
Stačí se nadechnout a ona Tě povede..
Povede za srdcem, nemusíš nic, jen ono smí milovat a
nechtít nic…