Sním o tvých dlaních
Jak něžně mě hladí
Sním o tvých ústech
Co k hříchu mě svádí
Sním o tvých očích
V nichž duše tvá se skrývá
Duše tvá krásná
Láska tvá živá
Sním o tvém objetí
V laskavém zajetí
Svých krásných snů
Vprostřed všedních dnů
Krásná básnička.
***
Je poledne
"S humorem sním."
Sním cokoliv
Sním poslední drobeček
Sním i řádek bez mezer
A mezi rty pár slov strčím ...
Jsem závislý
Jsem hladový
A pohled stačím ke sklence vody.
***
Ať se Ti daří Kozorožko
20.07.2023 13:25:43 | Fialový metal
A Dny jsou pak krásné.**:)
20.07.2023 09:59:34 | jenommarie
Všednost zmizí
Je zde náhle
Láska ryzí :-)
20.07.2023 10:08:17 | kozorožka