Přátelství
Anotace: Raketa letí 2021
Ta báseň se chvěla
a měla kus rosy
pro pár řádků,
co i po čase se nosí.
Přátelství není o dnech,
ale o nekonečnu.
Víš, nezapomenu
a budeš šerpou v životě.
Není o tom,
s kým kdo a jak spí,
ale s kým myšlenky jí.
Spřízněné duše,
i když jsou kilometry daleko,
znají vesmír a jsou si blízko.
To je telepatie,
když druhý druhého podrží
i potají miluje.
Na celý život Tě obejmu
a za Tebou vzlétnu.
Ty klenote mých dnů.
Krásné ráno
v jinotaji snů.
13.07.2021
Přečteno 143x
Tipy 22
Poslední tipující: Stanislav32, jort1, Misha, jenommarie, Marťas9, Koala, šerý, Psavec, Marry31, kozorožka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)