Básník jsi rozvetlých slov, jimiž maluješ do duše obrazy půvabné, hravé a zábavné. Prclou žárovku posvítíš si na čůzu, která se ukrývá pod poklicí, mírně udušená ve vlastní šťávě. Každý své polívčičky strůjcem :-)
24.07.2023 16:02:05 | kozorožka
Au! Jsi plným blínu a rdousným rdesnem. Prosím, nenech s kamaráde zcela zaplnit tmou a plevelem! Nepřestávej hledat vonný květ.
23.07.2023 15:15:24 | šerý
Emocionálně hodně silný. Zřejmě zklamání z lásky...
Ale dost dobře a zajímavě napsaný...
23.07.2023 12:29:11 | Koala
Básnička mi připomněla slepičky v Plaňanech. Bylo jich celkem pět. A každá vyprávěla svůj příběh.
Používáš v textu velké množství metafor, působí velmi emotivně a velice lidsky.
Je to upřímné a opravdové. V jádru bolavé.
23.07.2023 10:03:17 | mkinka