Nahota
Jen pro duše milé.
Kůže běhá
a zní hravě.
Hory, nížiny, vlásečnice.
Klouzá se lehce.
Cit hloubkou je vládce.
Báseň se rodí v klínu
a opěvuje lásku -
muže i hladí ženu.
Řádka je něžná
ba pohádkově lesklá.
PS Pomiluješ mě ještě dneska?
Telepatie i čerstvá hvězda.
Dobrou noc.
Šeherezáda šeptá.
Kolo se točí
a přitaká vážka.
Smyslnost je krásná sázka.
Šeptám.
S Tebou noc byla krásná.
Nezopakujeme si to?
Jas v dáli hvízdá.
Už spíš?
Jsem tu celá.
Přečteno 120x
Tipy 19
Poslední tipující: BArBArKO, jort1, Dejvis, Koala, Kan, Jan Kacíř, Marry31, Marťas9, Psavec, Misha, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)