Klíč k mému srdci vlastníš,
máš ho ve svém držení
od našeho prvního setkání
Dal jsi mi slib,
že do temnoty mne padnout nenecháš,
je to můj dávný nepřítel,
co se nade mnou vznáší
Potřebuji, aby Tvé světlo bylo mou hvězdou,
které na jasném nebi září
Tvá láska je jako plamen svíce,
který uvnitř Tebe hoří
a který nikdy nevyhasne
Říkáš, že mě miluješ
a já vím, že je to pravda pravdoucí