Ukončím ticho v jinobytí
v obraze – který nezná cíl?
kde slunce živé možná svítí
když já jsem tebe opustil?
Poselství slávy mrtvé vzývá
u konečnosti rekvizit
mou píseň světlo nezazpívá
chce temnem duši odcizit?
Nalezne pravá hvězda slova
která nás navždy posvětí
a všechna srdce nehotová
ukotví ve své závěti?
Je tělo cílem v tomto bytí
je láska možná bez něho?
ničená něha nepocítí
nicotu nepoznaného?
Stále "ponurná" poezie svedčí, že proti "proudu" Bečvy stále k cíly daleko. Ale zdejší provedení kvalitní poezie, se opět nezapře*
27.07.2023 00:28:23 | šerý