Tvé oči jiskřící, v nich láska se odráží, hezky s citem od srdce vyjádřené emoce, líbí se mi:-)
28.07.2023 05:16:30 | Misha
Dal by sis ho s medem? - bylo by asi lepší
27.07.2023 15:48:56 | Zoroaster
Děkuji, já při migréně mám zhoršený zrak, tak jsem neviděla, děkuji moc.
27.07.2023 16:06:43 | mkinka
Moc hezký. Náladově to vidím rozdělený na dvě části.
27.07.2023 14:10:10 | Koala
Ano. Jsi dobrý pozorovatel i čtenář.
Po důkladném přečtení jsem si řekla, že to má dvě linie jakoby to měly být dvě básně v jedné.
Pak jsem to nechala tak, jak to vnitřní síla chtěla dát.Já občas jsem rozpolcená a tak jsem tam zanechala určitý podpis emocí.
Je to jako sprchový gel - prostě mýdlo i šampón na vlasy.
27.07.2023 15:11:05 | mkinka