Láska je cit, co prolíná se s vášní,
láska je v duši klid,
přitom tak zvláštní
Láska je anděl, co má křídla
Láska je ďábel, co tváře střídá
Láska je prudký žár, co zasáhne Tvé srdce
Láska je ledový žal, co neodchází lehce
Láska je cit, pro který stojí žít
Láska je cesta, která Ti šeptá kam jít
Láska je růže, co Ti tak krásně voní
Láska je štěstí, které si každý chrání
Láska je Slunce, co Tě v srdci hřeje
Láska je pocit, který si každý moc přeje
Láska je nejcennější dar, který každý dostane
Láska je poklad, co se snadno ztrácí,
poté se těžko najde
Láska je mocná čarodějka,
svým kouzlem každého okouzlí
Láska je pevná jako skála,
co se nikdy nezřítí
Láska je křehká jako porcelán,
která se na milion kousků rozbije
Láska je něžná jako květina,
rychle rozkvete, ale i zvadne
Láska je ostrá jako dýka,
tou ostrou stranou srdce zraní
Láska je sen, který chci s Tebou snít
Láska jsi Ty, s Tebou chci být
Láska je věc,
kterou nelze uchopit,
v našich srdcích tiše spí,
k životu ji probuďme,
do celého světa ji šiřme
Láska je všechno, co jsi zmínila
a přece je vždycky ta jedna jediná :)
Krásný den, Misho :)
27.07.2023 23:07:12 | Emily Říhová
děkuji za krásná slova, přesně jsi to vystihla,láska má mnoho podob, ale v životě je ta jedna jediná:-)
Krásný denTi také přeji Emily:-)
28.07.2023 05:09:04 | Misha