...i v nicotě
se tvůj odraz zrcadlí
vyplňuje prázdnotu
nahotou příští
Protože možná
jen právě TO
není
nikdy
na konci
k zapomnění při probuzení
Očí...
Nicota, odraz očí při probuzení - zajímavé postřehy i obraty. Velmi zdařilé.
28.07.2023 08:01:02 | mkinka