Anotace: Nekrátkou neradost nepsal jsem nesmuten...
... radostně neradostná...
... nadějně beznadějná ...
... bílou natřená na černo...
... jsou rána a všechna stejná ...
... když Fénix nevstane z popela ....
... ale jednou ... neshoří ...
Zajímavá, smutná ... jednou ... taková láska, jakou hledáš ...zůstane a už neodejde ...
ST
18.04.2011 21:43:00 | Bambulka
Zajímavé, už bych řekl, že to chápu, a přitom zkušeností to nebude.
Ale nyní se mi to hrozně líbí. (jen to tralala tam působilo hodně jak výstřel do ticha, ale asi účelově, prostě ani nevím, jestli mi tam sedí nebo nesedí.)
23.04.2008 18:49:00 | Mvek
Zajímavá slova a jejich kombinace, to se mi líbí. Bohužel obsahově to nějak neumím vstřebat, takže se nebudu vyjadřovat.
19.07.2007 14:55:00 | Mvek